fredag den 9. maj 2008

Nu flyver vi snart..

Vi er nu i San José, hvor vi gaar og smaafryser lidt. Her er en del koldere end andre steder i Costa Rica - San José ligger ret hoejt oppe..
Vi har koebt os en kuffert, for at kunne have alle vores gaver med hjem ;) Ej, vi havde virkelig ikke plads til alt i rygsaekkene mere. (Jeg indroemmer gerne, at jeg vist staar for stoerstedelen af grunden til pladsmangel) Hehe...
Paa loerdag straar vi SINDSYGT tidligt op og tager en shuttle til lufthavnen, hvor vi skal vaere kl 5. Vi skal godt nok foerst flyve kl 8, men de anbefaler, vi er der trr timer foer. Vi haaber og krydser fingre for at vores tidlige ankomst til lufthavnen vil goere, at vores bagage ogsaa kommer hele vejen med os... Da vi jo skal checke baade os selv og vores bagage ind paa ny i Chicago for at komme til San Francisco.

Den seneste uge har staaet paa lidt af hvert.
Vi har set den smukkeste strand i Brasilito - Playa Conchal, hvor "sandet" ikke er sand men smaa knuste og slebne muslingeskalder - det var vildt bloedt at gaa i, laekkert for foedderne :)

Montezuma havde forandret sig en del fra sidst jeg var der. Jeg var der i paasken, hvor der var rigtig rigtig mange mennesker, fordi costaricanerne holder paaskeferie ved kysterne. Nu er der stille og roligt, men det er stadig en laekker by.. Desvaerre maatte vi blive en dag laengere, faa udsat vores ellers planlagte videre rejse, fordi vi godtroende havde drukket vand fra hanen paa en restaurant aftenen foer vi skulle videre. Det har indtil nu ikke vaeret et problem overhovedet, men vandet i Montezuma var bestemt ikke godt for vores maver. Saa vi tog en dag i sengen/paa toilettet og spillede en hulens masse 500 (med afbrydelser) :(
Det var faktisk ganske hyggeligt naar det nu skulle vaere.. Vi proevede i hvert fald at vende det til noget positivt.. Hehe..

Vi rejste til Quepos, hvor vi tjekkede ind paa Wide Mouth Frog Hostel - et super laekkert sted med pool, fjernsynsstue, dvd (og gratis leje af film), frit internet, 3 hunde, dejlige gaester - og sidst men ikke mindst Maria og Mik. Maria var med paa opholdet i Coco og nu skal hun paa rundrejse med sin kaereste. Det var meget hyggeligt lige at tilbringe lidt tid med dem, inden de rejste videre med naesen mod Nicaragua.

Jaa, og nu sidder vi saa her.. Og venter paa at komme videre. Vi er faerdige med Costa Rica - nu venter nye eventyr i et land uden stroemafbrydelser (forhaabentlig), og hvor vi ikke skal bagrave os under et myggenet. Til gengaeld skal vi nok lige vende os til nogle andre temperature. (Maaske jeg skulle proeve at finde et par lange bukser mere i morgen...?)

Og til min mor og min far... Vi har stadig penge - saa vi klarer den.. :)

Knus fra Kristina

4 kommentarer:

Lizelotte sagde ...

Haha ... ved du ikke at "turistmave" også kaldes "Montezumas revenge" på amerikansk??

Godt I kom over det med humoren i behold :-)

OG GOD FLYVETUR TIL USA....

knus fra mig til jer begge

Anonym sagde ...

RIGTIG GOD REJSE TIL USA.SAVNER JER :o)

KNUS OG KRAM MOR/SVIGER

Anonym sagde ...

godt i er blevet friske igen.

God tur til USA.....

Knuz farfar og Farmor

Anonym sagde ...

godt jeres maver fik det godt igen :)

og tak for postkortet pusling !!! det hænger nu på mit køleskab :)
nu må du godt snart komme hjem...savner dig stadig!

kram nadja