onsdag den 21. maj 2008

Las Vegas

Så er vi tilbage ved Lizanne og familie..

Las Vegas var VARM.. Og MEGA FLOT.. Der var så meget lys, at man nærmest ikke kan tro det.

Da vi ankom og havde tjekket ind på Plaza Hotel, gik vi ned gennemdet, der hedder Downtown og fandt så en bus derfra til The Strip (den gade, hvor alle de store dyre hoteller ligger), vi gik direkte ind på Planet Hollywood og bestilte billetter til aftenens show: Stomp out loud

Jeg har set det show i Vejle Musikteater for et par år siden, men det er jo absolut ikke blevet dårligere.. Tvaertimod - OG så blev vi opgraderet til super gode pladser i salen. Vi havde købt de "billige" billetter til 59 $ stykket, vi blev opgraderet til de pladser, der kostede 89$ stykket, så vi kunne ikke brokke os.

Tirsdag var vi på tur igennem flere af hotellerne, for at se alle de features, de har lavet. Blandt andet The Venetian, hvor man kan købe sig til en tur i gondol rundt i hotellet, som har en vandkanal. Dem der sejler gondolerne synger mens de sejler folk rundt. Når an går ind på hotellet ser det ud som om man stadig er udenfor, for de har malet en utrolig virkelighedstro himmel og hotellet er bygget op som Venedig med butikker pa hver side af vandkanalen. Det er simplthent en oplevelse i sig selv at gå ind på hotellerne.

Vi skulle med flyet kl 20.15, så vi havde bestilt en shuttle til at hente os kl 18.00.
Vi tjekkede ind og ham ved skranken sagde så at vores fly var aflyst.. Vi kiggede lidt skaevt til ham og troede, han lavede sjov, men det var skam ganske rigtigt. Men vi kunne så komme på det naeste fly kl. 21.35. +hvilket vi selvfølgelig bare sagde ja tak til.. Mere ventetid, men det klarede vi jo nok. Da vi så kom op til gaten, fik vi at vide at det fly vi nu skulle med var forsinket, så vi ville først komme til at flyve kl 22.00... Nå men vi havde jo ikke så mange andre muligheder end at vente.. Så det gjorde vi. Lige inden vi boardede fik vi at vide, at vi ville være fremme kl 23.20 (hvis vi havde været med det fly der blev aflyst ville vi have været fremme kl 21.30) - da vi kom ombord sagde kaptajnen at vi ville være fremme kl 23.45 - i virkeligheden landede vi først kl 23.55.... Spørg lige om vi var trætte.....!

Nu slapper vi af i dag og gør os mentalt klar på at skulle flyve igen i morgen. Det er sørgeligt at skullle herfra, men vi glæder os også til vi skal til Crystal Lake..

Knus herfra..

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Velkommen tilbage fra Las Vegas.
Sikken en oplevelse...... Og ikke mindst ventetiden ØVØV!!
Hils Lizanne og familie :o)
Rigtig god rejse videre.

Knus og kram mor/sviger :o)
Miss you and love you....

Julie Kathrine sagde ...

(d.7. juni 2008)

IDAG ER DET KRISTINAS FØDSELSDAG!

HURRA HURRA HURRRAA!!!

Hej søde.

Et tillykke med dagen herfra - og mange knus.

Jeg håber du har haft en fantastisk dag for det fortjener du - og når du nu er i omgivelserne så er der da ikke andet for, end at have en super fed dag.

Jeg glæder mig til du ankommer til Danmark igen - så skal du have en forsinket fødselsadagsgave hehe, så glæd dig.

Mange fødselsadagsknus fra Julie Kathrine.

Hils omkring dig!

Lizelotte sagde ...

Billeder af den berømte kagemand?? Hmmm?? Hvor er de???